Home
Kapsalon Lida
Beautysalon
Keratine behandeling
Openingstijden
Prijslijst
Vacature
Contact
Instagram

Keratine behandeling

Pluisvrij haar Wie wil dat niet? Dagelijks besteden veel vrouwen hun tijd aan het stylen van hun haar. Vaak heeft men moeilijk behandelbaar haar zoals haar wat is pluizig, haar wat er springerig uitziet vooral bij de punten. Föhnen, stylen en het gebruik van verschillende haarverzorgingsproducten geven geen zicht- en voelbaar en tevreden resultaat voor u!

De Maxliss Keratine behandeling die op niet chemische basis het haar omvormt. Tot op heden was het alleen mogelijk om alleen op een chemische manier het haar om te vormen. Met het introduceren van Maxliss keratine behandeling gaan we een heel andere weg in het omvormen van het haar. De unieke samenstelling zorgt voor direct voor herstel, voeding en hydratatie van het haar. De ingrediënten werken direct in waardoor het haar na de behandeling onmiddellijk gewassen kan worden. Het is niet noodzakelijk om de behandeling 24 à 48 uur in te laten trekken. Dit maakt Keratine behandelingen ongekend snel, doeltreffend en handig in gebruik.

De keratine behandeling is ook qua sterkte aan te passen zodat mensen met erg veel pluizige krullen glad haar krijgen. Een keratine behandeling betekent: 100% perfect resultaat, brengt controle in onhandelbaar, pluizend haar, verminderd krullen en slagen, egaliseert de haarstructuur en is 100% veilig!

Voor

Na

Voor

Na

De Maxliss haarverzorgingslijn is geschikt om alle haartypes, zoals Europees, Afrikaans, Aziatisch te herstellen voor: o.a. vet, kroezig, onhandelbaar, ongezond, dof en beschadigt haar. Ook geschikt voor alle typen chemisch behandeld haar o.a. geblondeerd, gehighlight, gekleurd, gepermanent en gerelaxt/gestraight haar.

Na het wassen van uw haar met een handdoek drogen, föhnen of het haar te laten drogen zoals u het normaal gewend bent. Het haar is voelbaar lichter en luchtiger, geeft een mooie glans. Verkort de dagelijkse stylingtijd thuis aanzienlijk! Wie wil dat nou niet?
Passend bij uw haartype dient u voor thuisgebruik de voedende nazorgproducten, o.a.
de shampoo & conditioner van Maxliss te gebruiken, deze zijn sulfaatvrij. Shampoo met sulfaten verkorten de levensduur van de keratine behandeling aanzienlijk.
De tijdsduur van een keratine behandeling in de kapsalon is ongeveer 2 à 3 uur.

Bel voor een afspraak Tel 010 4 85 55 58 Keratine behandeling vanaf € 120,--

Oranjeboomstraat 157
3071 SG Rotterdam
Tel: 010 485 55 58
Mobiel: 06 24 11 44 66
www.kapsalonlida.nl
info@kapsalonlida.nl