Home
Kapsalon Lida
Beautysalon
Keratine behandeling
Openingstijden
Prijslijst
Vacature
ContactInstagram
Welkom bij Beauty & Kapsalon Lida

Wimper lifting

Het hebben van mooie, lange en volle wimpers staat hoog op het verlanglijstje van vele vrouwen. Het liefst heeft men de wimpers tevens mooi gelift voor een open blik die de ogen optisch groter maakt.

De nieuwe en revolutionaire methode zorgt echter na slechts 1 behandeling van 60 minuten, gedurende minimaal 6 tot 9 weken voor lange, volle en gelifte wimpers. Dit alles, zonder dat daar een wimperkrultang of dikke lagen mascara aan te pas hoeven te komen!

Hoe werkt het?

Wimper lifting is een behandeling voor de eigen wimpers, waarbij géén gebruik wordt gemaakt van het aanbrengen van valse wimpers.

Bij deze bijzondere behandeling die volledig nieuw is, wordt een laagje ‘coating’ aangebracht bij de wimperaanzet met een nieuw soort gelformule. Dan bepalen we aan de hand van uw wimperlengte de curve van het siliconen schildje.

Door middel van dit siliconen schildje worden de wimpers effectief gelift vanaf de wimperaanzet (dus vanaf de wortel), hetgeen zorgt voor een open blik met lange, volle en mooie wimpers.

Door ook nog een tint wimperverf nadien toe te voegen, krijgen de wimpers meteen een super color boost!

De wimperbehandeling neemt ca. 45 minuten in beslag en laat de ogen optisch vele malen groter lijken en geeft de oogopslag een mooie en natuurlijke uitstraling.

Het effect van wimper lifting behandeling blijft minimaal 6 tot 9 weken zichtbaar. In deze periode is het dus niet nodig om de wimpers te krullen met behulp van een krultang. Voor een extra effect kunnen de wimpers desgewenst worden aangezet met 1 of 2 dunne laagjes mascara.

Vanwege het zeer natuurlijke resultaat van wimper lifting is het ook een populaire oogcontour verjonging bij mannen!
De behandeling heeft 48 uur nodig om te fixereren.

Na de behandeling (48uur) geen water, make up, oogcreme aan de ogen, niet wrijven in de ogen,geen sauna, zwem -of stoombad.
 
         
Wimper lifting   35,00
Wimper lifting met verf   40,00


Voor meer vragen en een persoonlijk advies kunt u gratis en vrijblijvend een afspraak maken. Wij beantwoorden uw vragen graag. Like en volg ons op facebook voor leuke updates op:

 www.facebook.com/kapsalon.lida en via Instagram kapsalon_lida


Bel voor een afspraak Tel 010 485 55 58

Oranjeboomstraat 157
3071 SG Rotterdam
Tel: 010 485 55 58
Mobiel: 06 24 11 44 66
www.kapsalonlida.nl
info@kapsalonlida.nl